Varför ledare / funktionär i JKG?

jkg-utepass-0613_9065dsc_0303

Vill du bli ledare i JKG? JKG söker alltid efter kunniga och positiva ledare för barngrupper, truppverksamhet, dansgrupper och vuxenträning.

Har du en specialkunskap som du vill upprätthålla? Allt från bokföring, filmning, fotografering, text- och bildhantering, servering, ljud- och ljusteknik och att tala inför publik till kompetenser inom projekthantering, ledarskap, utveckling av barns färdigheter, koreografi och olika träningsformer behövs. Är du studerande eller arbetslös och behöver mer praktik och ett intyg över din erfarenhet, eller brinner du för en speciell hobby? Hos oss kan du upprätthålla och utveckla just din kunskap!

Vi garanterar en kreativ och rolig miljö där projekten framskrider effektivt och problemfritt. Du ser konkreta resultat som höjer självkänslan och känslan av gemenskap. I gengäld får du möjlighet till egen kostnadsfri träning samtidigt som du gör en god gärning för samhället, föreningslivet och staden Jakobstad.

Sänd din öppna ansökan till viceordförande Malin Muukkonen, malin.muukkonen@gmail.com eller ta kontakt med någon i styrelsen om du har frågor!