Ny inom JKG?

Home / Motion & Hälsa / Ny inom JKG?

Har du aldrig tränat regelbundet? Eller har du haft en paus i tränandet? Oavsett så är du lika välkommen med i JKG som de som har träningsvana. Grupper finns i olika svårighetsgrad och intensitet. Bäst är det att pröva sig fram. Meddela gärna ledaren att du är ny inom träning eller i JKG. Varje ledare blir glad över varje nytt ansikte.

Ny i JKG barngrupp

965A22BF-FF7A-46FE-BDFC-ABC79BC3426EOm ditt barn vill börja gympa eller dansa är det fritt fram att pröva på i alla grupper. Barngrupperna riktar sig till barn under 12 år. Åldrarna är riktgivande. De allra yngsta tränar tillsammans med en förälder i Familjegymnastiken. De lite äldre barnen ca 7 år och uppåt kan delta med Pappa i DaddyWorkout, som är cirkelträning i grupp.

Gympaskola är en lekfull timme där vi jobbar med både grov- och finmotorik och lätt pre-akrobatik. Dance&Fun är en fortsättning på Dansskola med mer inslag av dans,

Dance & Show finns i åldrar från 8 och uppåt och D.A.N.C.E från 11. Dansinriktad träning som lämpar sig både för nybörjare och de som dansat tidigare. Supernova är en grupp för barn och ungdomar med funktionsvariation eller särskilda behov. En assistent kan delta i passet.

PowerKids är en svettig timme för barn och hålls i nya Språkbadsskolan. Många barn behöver mer pulshöjande motion och vi hoppas många nya hittar med hit.

Ny som Ungdom i JKG

AD6C4A3C-1380-40BB-938B-B6C77AE13E6FMotionspassen är lika för ungdomar (över 12 år) som för vuxna, så när som på Power Youth. Den riktar sig till högstadie- och gymnasieelever och fokus ligger på att höja konditionen och stärka muskulaturen. Kom gärna och testa på gratis. Du kan vara helt nybörjare inom träning här!

Är du ny inom Dans rekommenderar vi Dance&Show samt Show Me från 15 år (basic/medium). Välkommen med!

Ny som Vuxen i JKG

14B991CA-ADFB-4A00-83ED-5E723644582CVisste du att JKG har ca 100 män och pojkar bland sina medlemmar? Ja vaikka JKG on rekisteröitynyt ruotsinkielinen seura, useimmat ohjaajat ymmärtävät hyvin suomea. Tervetuloa kielikylpemään kanssamme! Kokeile ilmaiseksi ensin!

Våra vuxenpass riktar sig till både män och kvinnor, förutom ManPower som riktar sig enbart till män – både yngre och äldre. Här kan du gärna testa på som helt ny i JKG. Även DaddyWorkout riktar sig till män med barn i åldern 7 år och uppåt, men man behöver absolut inte vara ”pappa” för att delta. Cirkelträning gäller här, och passar bra för nybörjare.

Vår enda manliga ledare i JKG, Ronny, drar ett roligt löppass varje fredag. Vi välkomnar absolut nybörjare hit och vi kan tänka oss att dela upp gruppen om nivåskillnader finns. Passar därav även vana löpare. Ett perfekt sätt att inleda helgen på. Kom gärna och testa!

Är du ny inom Dans rekommenderar vi Show Me från 15 år (basic/medium) samt Dansant Workout. Välkommen med!

Även Fysiopilates finns för nybörjare. I pilates för nybörjare går vi igenom grunderna i långsam takt. Passar även för seniorer och herrar.

Fysiogympa är kroppsvänlig, lite lugnare jumpa för vuxen smak. Passar även för alla som har t.ex led- eller ryggbesvär. Över 65 åringar kan delta i IKI Liike på fredagsmorgnar.

I Boxercise använder vi mittsar och handskar – delta med ett par du känner dig bekväm med. Passar utmärkt för helt nybörjare! Du väljer hur svettigt du gör det!

Rörelseglädje är en grupp för personer i övre tonåren och äldre med funktionsvariation eller särskilda behov. En assistent kan delta i passet. Passet startar 24.9.2020.

Övriga pass är träningspass med och utan redskap. De finns i lite olika intensitet. Är du ny så meddela detta till ledaren så att hen får anpassa rörelserna, särskilt i början av terminen. Och kom ihåg att var och en tränar på just precis sin egen nivå.

Läs gärna mer under passbeskrivningarna! Välkommen med!

Intervaller