Kuortaneläger

Bussen startar från busstation på lördag 6.2 klockan 9.00. Ni beräknas vara framme vid kl 10.50 så ni hinner äta innan träningen börjar. Bussen kör via Mysinge.

Hemresan startar när lägret är slut ca 15.00 och bussen borde vara hemma ca kl 16.45. Bussen kommer tillbaka till busstationen.

Priset för bussen blir 20 euro för tur och retur per person.

Maten får ni betala uppe vid matsalen. Skulle minnas att det kosta ca 8 euro för barn och 13 för vuxna.

Info nedan:

 

Hei valmentajat!

 

 

Voimisteluleiri Kuortaneella lähestyy. Leiri alkaa lauantaina 6.2 klo 12 ja päättyy sunnuntaina 7.2 klo 15. Lukujärjestys on liitteenä.

 

Mahdolliset peruutukset/muutokset tulee ilmoittaa suoraan minulle, ei opistolle! Toimimme Voimisteluliiton sekä Kuortaneen Urheiluopiston peruutusehtojen mukaisesti. Niistä saa minulta tarvittaessa lisätietoja.

 

Leirillä kouluttajina toimii Nanne Ristimäki, Jasmin Hannuksela, Niina Ojanen sekä Mia-Marja Kuusela.

 

Leirin sisällöt on suunniteltu valtakunnallisesti samankaltaisiksi. Lauantai-iltana valmentajille on tiedossa keskustelua musiikin tulkinnasta ja käytöstä Mia-Marjan kanssa. Sillä aikaa lapset ovat kouluttajien kanssa touhuamassa leiriolympialaisissa. Tätä varten voimistelijoilla tulee olla mukana sekä ulkoilu- että sisävaatteet. Tämän jälkeen on vuorossa leirinäytös, jossa jokainen joukkue esittää kevään kilpailuohjelmansa.

 

Saapuminen lauantaina

 

Jos tulette leirille kauempaa, on suotavaa ruokailla ennen leirin aloitusta. Jos ette ole lounasta vielä tilanneet ja haluatte sen ottaa, tilauksen voi tehdä suoraan opistolle: jonna.tuominen@kuortane.com. Ruuat tulee maksaa Kuortanehallin respaan.

 

Kun saavutte opistolle, jokainen joukkue/seura (1hlö) käy hakemassa Kuortanehallin respasta huoneiden avaimet sekä ruokarannekkeet ennen klo 16. Rannekkeet kuuluvat vain voimistelijoille ja valmentajille. Huoltajien kannattaa maksaa oma osuutensa paikan päällä, näin se tulee halvemmaksi. Huoltajan osuus on n. 60€ (riippuen majoituksen tasosta). Tämä hinta sisältää majoituksen, päivällisen, aamupalan ja lounaan. Jos huoltaja haluaa ostaa lisäksi iltapalan, se on myös edullisinta ostaa respasta. Huoltajien osuus maksetaan paikan päällä. Jos huoltajat haluavat, että heidän osuus laskutetaan Voimisteluliiton kautta, leirin hinta on sama kuin voimistelijoilla ja valmentajilla eli 120€. Ilmoittakaa mahdollisesta laskutuksesta minulle. Opistolla on täysihoito, eli lakanoita ja pyyhkeitä ei tarvitse ottaa mukaan.

 

Leiri aloitetaan Pallohallissa. Pallohalliin voitte jättää laukut siihen asti, kunnes pääsette majoittumaan. Majoittautuminen on yleensä mahdollista vasta klo 14 jälkeen.

 

Leirille mukaan:

–       treenivaatteita

–       juomapullo

–       reppu/laukku treenivarusteiden kuljettamiseen

–       tossut (jos on)

–       hyppynaru

–       kuminauhat

–       peseytymis- ja hygieniavälineet

–       yöpuku

–       alusvaatteet ja muut vaatteet

–       ulkovaatteet

–       mahdolliset omat lääkkeet

–       kylmäpussi ja laastaria

–       reipas ja iloinen mieli J

 

 

Olkaa yhteydessä, jos tulee kysyttävää!

 

Leirillä tavataan! J

 

 

Terveisin

 

Mia-Marja Kuusela

Suomen Voimisteluliitto

Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen

Aluevalmentaja

miamarja.kuusela@gmail.com

puh. 040-8425757