Kom med på World Gymnaestrada i Amsterdam!

Gymnaestradan är världens största gymnastikevenemang utan tävlingsmoment. Evenemanget ordnas vart fjärde år, och sommaren 2023 är det dags igen för en vecka fylld av fantastiska gymnastikuppvisningar, gemenskap och glädje.

Från JKG hoppas vi på att kunna delta med den största gruppen någonsin! Vi kommer att delta I en gemensam uppvisning med övriga FSG-föreningar. Temat för den s.k. Norra kvarten är Hope – Framtidstro, och helheten består av fyra olika delar och en gemensam avslutning. Mera info om de olika delarna hittas på FSG:s hemsida, World Gymnaestrada 2023 | Finlands Svenska Gymnastikförbund (idrott.fi). Mera info om evenemanget hittas också på evenemangets officiella hemsida World Gymnaestrada Amsterdam 2023 – Home (worldgymnaestrada2023.com)

Datum för evenemanget är 30.7-5.8.2023. Det är öppet fär alla JKG:are att delta, men vi önskar att alla minderåriga har en vuxen ansvarsperson med på resan. Flyg och övernattning på hostel är preliminärbokade. Vi kommer att ordna instruktioner av de olika programdelarna ännu inom november månad, och bindande anmälan ska in I mitten av december. Är du intresserad eller har frågor om deltagandet, ta kontakt med jenny_herrmans@hotmail.com

Häng med på Pröva på tillfälle av Norra Kvartens andra del den 6.12.2022 kl 12-13:30 i Rådmans skola.
Den andra delen är dansant gymnastik undertecknad Anna Backlund, tema för den delen hopp, harmoni och rörelse framåt
.