FSG Festival Närpes 2020

Hej JKG:are!

Du har väl inte missat att det är FSG Festival i Närpes i nästa sommar? Datumet är 12-14.6.2020 och festivalens slogan är Dreams and Passion Make Us Move.

FSG Festivalen är ett härligt evenemang för hela familjen, där man har möjlighet att träffa gymnastikvänner från hela Svensk-Finland. FSG Festivalen ordnas vart fjärde år. Möjligheten att uppleva fina program antingen som deltagare eller åskådare och gemenskapen med andra deltagare både från den ena föreningen och andra föreningar är vad som gör FSG Festivalen så fantastisk. Kom med och upplev detta!

Denna gång är det speciellt roligt att flera av massprogramskoreograferna kommer från Jakobstad och JKG, och därför har vi som målsättning att delta med en rekordstor mängd deltagare. Det finns något för alla, oberoende av om du är tävlingsgymnast, dansare eller vanlig motionär!

I JKG kommer vi åtminstone att träna in följande massprogram (koreografernas namn inom parentes):

Motion (Pia Boström, Lena Lindström, Pia Nyman)

Dans (Mikaela Kurula, Jasmin Kuusisaari)

Barn (Anna Backlund, Johanna Hägg)

Truppgymnastik (Henrica Kumlin, Annika Lehto)

Familjegymnastik (Rebecca Skrifvars, Ann-Sofie Wilson)

Bekanta dig närmare med koreograferna och programmen på https://fsg.idrott.fi/fsg-festival/program/Programmen kommer delvis att övas in på en del av våra ordinarie pass under våren, men vi kommer också att ha specialinsatta träningstider. Förutom massprogrammen kommer JKG också att synas i några galaprogram, bl.a. kommer de program som visades på Gymnaestradan i Dornbirn i somras att visas också på festivalen.

Följ med på JKG:s hemsida, Instagram och Facebook för närmare information! Följ också gärna FSG Festivalens Instagramkonto. Deadline för anmälan är i mars nästa år.

Hoppas vi ses!

Mvh,bild1

Jenny Herrmans

GYMP, JKG