JKG 100 år – Tack & Utmärkelser

JKG tackar alla ledare, funktionärer, festtalare och medverkande dansare, gymnaster, sångare för den oerhört fantastiska gala vi fick uppleva på 100 års jubileet. Vi gjorde det! TACK!

Utmärkelser vid JKG Kamratsits 2013


Blommor:
Aktiv –
Pia Boström

För det mastodonta jobbet med att koordinera och skriva Historikboken.

Positiv&Kunnig – Annika Elenius & Pia Nyström

För sina sy-insatser inför jubileet.

Sund – Nancy Lindfors

För en mångsidig och sund insats som motionsledare i JKG. En frisk fläkt som inte tvekar att ta till cykel och annan vardagsmotion mellan varven!

 Ljusstaken – ”Loppan” Eija Backman

Tilldelas Ljusstaken ur Anna Granqvists minnesfond för troget arbete för JKG under många års tid. Loppan började som dansare redan på 80-talet i JKG och har därefter lett många olika typer av grupper – de senaste åren en populär Fysiogympa för mogna damer. Det här är en grupp som blir allt viktigare för samhället att hålla uppe, och JKG kommer att satsa än mer på äldre damer, +65. Loppan är utbildad fysioterapeut och är van att ge råd och hjälp med förebyggande och rehabiliterande rörelser. Hon ställer alltid upp med en massage när det behövs och hon deltar friskt i både nationella och internationella evenemang med JKG-gänget. Nu sist i Sunlahti och härnäst i Riccione Italien. Vi tackar för Loppans engagemang i JKG!


Årets juniortränare –
Emilia Björkvik

Emilia fick Lions stipendium för framgångsrika idrottsledare i våras, och det var därmed också ett lätt val för JKG att utse henne till Årets juniortränare. Emilia har en stabil och jämn grupp med många små gymnaster i åldern 5-7 år. Hon är också engagerad i uppvisningar och i JKG barndansteater i olika roller. Vi tackar för Emilias insatser och önskar all lycka som ledare även i fortsättningen!