Kausimaksu

Voit kokeilla ilmaiseksi kaikissa ryhmissä ennen ilmoittautumista, mutta jos haluat taata paikan, sinun tulee ilmoittautua etukäteen! Ilmoittaudu mukaan kaikkiin ryhmiin, joihin haluat säännöllisesti osallistua. Jos et sovi osallistua varsinaiseen ryhmään jonain viikon aikana, voit vapaasti valita osallistumisen jollekin muulle tunnillemme, jos tilaa on. Salin enimmäismäärä vaihtelee salin koon ja ryhmän luonteen mukaan.*

Kausimaksut

Alkaen 50/55 euroa per lukukausi, riippuen iästä ja passien määrästä viikossa. Minimimaksu sisältää lukukausimaksun ja 1 tunnin viikossa. Jokainen ylimääräinen tunti maksaa 5–10 euroa lisää per lukukausi. Aikuinen, joka osallistuu 3 kertaa viikossa, maksaa keskimäärin 75 euroa, mikä on keskimäärin 2 euroa per kerta.

Perhevoimistelua: Vanhempi ilmoittautuu jäseneksi harjoitusten lukumäärän mukaan.

Joukkuevoimistelun kausimaksu on 55/65/75 euroa per lukukausi riippuen harjoitusten määrästä viikossa.

Liikuntatuntejamme pidetään Urheilutalolla, Yläsalissa (ÖS) ja Tanssisalissa (DS) sekä Rettig Sport Centerissä (RET) ja tiettyjä tunteja pidetään myös Rådmanin koulussa (RÅD), Vestersundsbyn (VBY) koulussa ja Kielikylpykoulussa (SPR). Katso osoitteet täältä.

Kausimaksu sisältää JKG:n jäsenmaksun, 10 € per lukukausi (syyskuu 2022-elokuu 2023). Osallistumalla JKG:n tunteihin tulet myös yhdistyksen jäseneksi. Kausimaksu EI sisällä jäsenen tapaturmavakuutusta.

*Myös pandemiatilanne ja mahdolliset rajoitukset huomioidaan.