JKGn toiminta alkaa 28.8

JKG aloittaa toimintansa 4.9 noin 40 eri ryhmässä. Uutta tälle kaudelle on mm. erillinen ryhmä miehille, Fitness Boxing ja Perjantaishow yli 20-vuotiaille. JKG on palannut samalle tasolle kuin se oli ennen pandemian alkamista vuonna 2020 ja on iloinen voidessaan jälleen tarjota täyden valikoiman kaikenikäisille.

”Miesryhmä” on kuntopiiriryhmä, joka on suunnattu miehille 15 – 70+. Sitä johtaa Mimmi Östman ja tänne voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta. Miesten ryhmätreenit ovat kasvattaneet suosiotaan ja omalla miehille suunnatulla ryhmällään seura toivoo tavoittavansa monia aloittelijoita. 

Fitness Boxing

Fitness Boxing on toinen uutuus, joka sopii sekä miehille että naisille, myös nuorille. Sitä johtaa Aleksey Oleksii Bilomistnyi. Täällä nyrkkeilet seuralta lainatuilla hanskoilla ja käsineillä. Voit osallistua pareittain tai yksin.

Kevyempiä tunteja löytyy Fysiopilatesista, Fysiojumpasta, Core ja Flexistä sekä senioriryhmästä IKI Liike 65+. Jos haluat treenata kovemmin, maanantaisin on tarjolla kuntopiiriryhmä sekä erilaisia voima- ja kuntotunteja perjantaina, lauantaina, sunnuntaina klo 10 Urheilutalon yläsalissa. 

Henkilöille, joilla on jonkinlaista toiminnallista vammaa, tarjotaan lastenryhmä Supernova sekä nuoriso- ja aikuisryhmä Rörelseglädje. Voit osallistua tuntiin avustajan kanssa tai ilman. 

Erilaisia motoriikkatunteja järjestetään 4-9-vuotiaille lapsille. Täällä opit käsittelemään suuria ja pieniä välineitä sekä perustaitoja, kuten kuperkeikka, kottikärryt, tasapainoharjoitukset ja rullaukset. Myös leikkimistä, kuntoa ja voimaa harjoitellaan. 

Tanssia voidaan 4-vuotiaasta ylöspäin erilaisissa tanssiryhmissä, jotka esiintyvät myös seuran vuotuisessa tanssiesityksessä marraskuussa Schaumansalissa. Tänä syksynä JKG esittää Nanoq – Arktisen seikkailun 3.-4.11. Uutta tanssiryhmää yli 20-vuotiaille on haettu jo usean vuoden ajan ja nyt se toteutuu joka perjantai klo 18.30 Urheilutalossa Emma Lönnqvistin johdolla. 

Nuorimmat osallistuvat vanhemman tai muun aikuisen kanssa perhevoimisteluun. Täällä aikuinen maksaa kausimaksun, kun taas lapsi tai lapset harjoittelevat ilmaiseksi. Kaikkien lasten tulee olla aikuisen seurassa. Ikäsuositus on 2-4 vuotta. 

Suosittu esteettinen joukkuevoimistelu jatkuu entiseen tapaan Rettig Sport Centerissä. Täällä kannattaa kysyä paikkaa, jos olet kiinnostunut kilpavoimistelusta. Kaikki muut harjoitukset pidetään pääosin Urheilutalolla, mutta osa pidetään myös koulusaleissa. Valikoima löytyy tästä.