Hjältar

I maj arrangeras VM i estetisk truppgymnastik i Helsingfors. Det ordnas även  en gala på söndag kväll 28.5, där de färska världsmästarna uppträder bland andra utvalda inhemska och utländska program. ”Hjältar”-programmet  som visades under FSG Festivalen i Kristinestad i somras har blivit ombett att uppträda där.

Nu har flickor och pojkar i åldern 5-10 år möjligheten att delta i programmet och uppträda på den TV-sända galan! Hjältar-programmet lämpar sig för gamla deltagare, nya deltagare, dansare, redskapsgymnaster och truppgymnaster.

Uppvisningen är på söndag 28.5.2016 kl. 18.00 i Helsingfors ishall, träning tidigare samma dag.

Träningar under våren med ledning av Moa Sandström (moasandstrom8@hotmail.com)  och Ellen Vikström (ellenvikstrom@hotmail.com) (träningstiden oklar ännu) samt ett par samövningar (Esbo i februari, Österbotten i mars/april).

Ledare och koreografer för programmet är Nina Hållfast och Mariana Grönroos. Mer info om programmet och galan hittar du här.

Anmäl dig till Jenna Lindqvist på jenna.kald@hotmail.com senast 13.12. I  anmälan bör framgå:

  • ålder
  • har du varit med i programmet tidigare?
  • är du truppgymnast? (detta för att veta vem som deltar i FSGM/Jumppajippo för att kunna koordinera samövning i samband med tävlingarna)

Hjältar