Är du ny i JKG? Det är enkelt och lätt att komma med!

Du kan komma med i JKG när som helst under terminen!

Pröva på gratis som ny i JKG

Alla nya personer (och även gamla medlemmar) får pröva på gratis i olika grupper innan hen skriver in sig. Du skriver in dig till föreningen och kan delta valfritt i vilken passande grupp som helst. Någon vecka känner du kanske för Yoga eller Pilates, medan en annan vecka passar bättre för Intervaller och Power Hour.

Träna i flera olika grupper

Du kan fritt byta mellan grupperna och behöver inte meddela någon om detta. Om du är borta en vecka på grund av resa eller sjukdom och är inskriven för endast 1-2 pass i veckan så kan du gå upp till 4 pass följande vecka. Och om du halvvägs in i terminen märker att du faktiskt gillar att träna 4 gånger i veckan, men betalt för endast 1-2 gånger så kan du endera betala till eller så öka på terminsavgiften nästa termin. JKG gillar att DU vill träna.

Barn under 15 år får delta i hur många pass hen önskar.

Motionssedlar

JKG tar emot olika typer av motionssedlar. Lämna in dem till din ledare.

Anmäl dig idag – Välkommen med!

Tips för ledarna

1. Hälsa alla välkomna – gammal som ny i JKG – till terminen i början på timmen. Hänvisa till info om anmälan och kontaktuppgifter.

2. Be nya stanna kvar efter timmen för att ställa frågor och få svar. Om du inte kan svara direkt ber du att få återkomma nästa gång.

3. Har du som gymnast/motionär tips på hur du vill bli mottagen i JKG så tar vi gärna emot! Ta kontakt med styrelsen!

Foto: Milla Vahtila
Foto: Milla Vahtila