JKG:stä

Cardio * Strength * Dance * Gymnastics
ENJOY LIFE LONGER & STRONGER

Syyskausi alkaa 26.8.2024! Tervetuloa mukaan!
JKG on urheiluseura, joka tarjoaa liikuntaa ja tanssia lapsille, nuorille ja aikuisille. JKG:ssä on lasten voimistelua ja lasten tanssia, joukkuevoimistelua sekä tanssia ja erilaisia kuntoa parantavia ja lihaksia vahvistavia liikuntatunteja nuorille ja aikuisille. JKG:ssä on tällä hetkellä noin 800 jäsentä, joista yli 100 on poikia ja miehiä.
JKG on lasten, nuorten ja aikuisten liikunnan sertifioitu Tähtiseura.
Tähtiseura

JKG-arvot: aktiivinen, positiivinen, terveellinen, asiantunteva

Ydinarvomme ovat aktiivinen, positiivinen, terveellinen ja asiantunteva. Osallistumme aktiivisesti ulkoisiin ja sisäisiin tapahtumiin ja esityksiin. Aktiivisuus tarkoittaa myös ongelmien ennakoivaa ratkaisemista ja liiketoiminnan ennakoivaa kehittämistä. JKG haluaa olla aktiivinen edelläkävijä voimisteluliitossa esimerkiksi laatusertifioinnissa ja kiusaamisen ehkäisyssä. Seuraamme liiketoiminnassamme Reilun Pelin periaatteet.

Terveellisyys ja positiivinen yhdistymishenki ovat kirjoittamattomia tunnuslauseita kaikissa ryhmissä. Panostamme stressinpoistoon, terveyttä edistävään ja monipuoliseen toimintaan. Terveellisyys tarkoittaa terveellistä asennetta liikuntaan, ruokavalioon ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Kannustamme jäseniämme liikkumaan 2-3 tuntia vuorokaudessa liikunnan tai arjen liikunnan muodossa, kuten kävelyn, siivouksen, pyöräilyn, piha-askareiden muodossa. Torjumme täysin huumeet ja alkoholinkäytön alaikäistemme keskuudessa. JKG:llä on kiusaamisen vastainen toimintasuunnitelma sekä tasa-arvoa ja syrjimättömyyttä koskeva toimintasuunnitelma. handlingsplan för jämställdhet och likabehandling.

Positiivisuus tarkoittaa sitä, että tulemme tunneille tavoitteenamme levittää iloa ja rohkaista niitä, joita tapaamme. Ilo synnyttää iloa. Surullisina tai raskaina päivinä on tärkeää saada tukea ja parempi mieli ja olo.
Ohjaajamme ja hallitus osallistuvat säännöllisesti koulutuksiin, jotta he voivat asiantuntevasti ohjata toimintaamme. Meillä on tuutoritoimintaa ja haluamme käsitellä kaikkia ongelmia ja huolenaiheita, joita jäsenillämme tai vanhemmillamme on liiketoimintamme puitteissa.