Anmälning

Logga in och anmäl dig och/eller ditt barn i anmälningsprogrammet HOIKA här >>

Anmälningsinstruktioner

Klicka på länken till medlemsregistret ovan. Om sidan syns på finska, kan du ändra språk i övre högra hörnet. Skriv in Jakobstads Gymnastikförening i sökrutan på inloggningssidan.

 1. Logga in med dina inloggningsuppgifter eller Välj Registrering.
 2. Fyll i dina personuppgifter (de fält som är märkta med en *stjärna är obligatoriska) och klicka på Registrera.
 3. Du får ett lösenord till den e-postadress som du har uppgett. Logga in genom att klicka på Inloggning i menyn till vänster.
 4. Klicka på Anmälning (Ilmoittautuminen).
 • Välj de pass du önskar delta i. 

Du kan pröva på gratis i alla grupper innan du skriver in dig, men om du vill säkerställa en plats bör du anmäla dig på förhand! Anmäl dig till alla de grupper som du regelbundet vill delta i. Passar det någon vecka inte att delta i ditt ordinarie pass, så kan du fritt välja att delta i något annat av våra motionspass.

 • Klicka på Fortsätt till steg 2: Bekräfta anmälningen
 • Skriv ut fakturan genast eller skriv ut den efter att du har fått den till din e-post.  Om du har motionssedlar, lämna in dem till din ledare så fort som möjligt och dra av motsvarande summa från räkningen. Om du har sedlar som täcker hela terminsavgiften kan du alltså lämna räkningen obetald.
 • Avsluta anmälningen.

Anmälning av barn

Om du själv inte är med i JKG:s verksamhet, så anmäler du ditt barn enligt samma procedur som ovan. Lägg gärna förälderns e-postadress, så hittar alla räkningar fram till rätt address. Om medlemmen är minderårig bör du dessutom fylla i vårdnadshavarens namn och telefonnummer.

Om du själv är medlem i JKG, så kan du anmäla ditt barn som en “sub-användare”:

 1. Gå in på Egna uppgifter
 2. Klicka på “Den nya sub-användarens registrering”
 3. Fyll i personuppgifterna
 4. När du ska anmäla barnet till grupperna, klicka på Anmälning och välj vilken användare du vill anmäla.
 • Välj de pass barnet önskar delta i. Klicka på Fortsätt till steg 2: Bekräfta anmälningen.

Om du anmäler dig själv och barnet vid samma tillfälle, observera att du måste bekräfta anmälningen skilt för dig själv och för ditt barn! Det skapas en skild faktura för barnet.

 • Skriv ut fakturan genast eller skriv ut den efter att du har fått den till din e-post.
 • Avsluta anmälningen.

OBS! SPARA ANVÄNDARNAMNET OCH LÖSENORDET FÖR KOMMANDE TERMINER! Om du får ett felmeddelande i något skede av anmälningsprocessen, vänligen kontakta vår medlemsregisteransvarige.

Terminsavgifter

Från 50/55 euro per termin, beroende på ålder och antal pass per vecka. Den lägsta avgiften inkluderar terminsavgift och 1 pass i veckan. Varje extra pass kostar 5 till 10 euro extra per termin.

Familjegymnastik: Föräldern anmäler sig som medlem enligt antalet pass/vecka.

Truppavgiften är 55/65/75 euro per termin beroende på antal pass i veckan.

I terminsavgiften ingår medlemsavgift i JKG, 10 € per verksamhetsår (september 2024-augusti 2025). I och med att du deltar i JKG:s timmar blir du också medlem i föreningen.  Terminsavgiften inkluderar INTE olycksfallsförsäkring för medlemmen.