Anmälan till FSG Festival 2020

Sista anmälninsgdag till FSG Festival är 15.3! Anmälningsformuläret finns på https://fsg.idrott.fi/fsg-festival/anmalan/.

Man kan anmäla flera personer på ett och samma formulär (om man t.ex. vill anmmäla alla familjemedlemmar samtidigt). Notera att alla beställningar ska betalas i samband med anmälan.

Följande uppgifter ska anges:

  • Skolikvartering, om ni inte redan har bokat inkvartering på annat håll (hotell- och internatplatserna i Närpes och Kaskö är tyvärr fullbokade, men I Kristinestad torde det ännu finnas lediga rum – dessa kan nu bokas direkt via hotellen). Ni som har anmält förhandsintresse för hotell/internatikkvartering och fått en sådan plats har fått infomration om detta av era ledare. och ni ska således inte boka skolinkvartering.
  • Måltider – Vuxna deltagare som önskar delta i kamratsitsen behöver kanske ingen middag på lördag kväll (kamratsitsen bokas också samtidigt). Festivalen inleds med träningar kl 11 på fredag, och bussen från Jakobstad kommer att anlända ungeför då, så man hinner äta lunch på fredag.
  • Ange vilket/vilka massprogram ni deltar i samt om ni deltar i något galaprogram. För massprogrammen ska också kläder beställas i samband med anmälan. Dräktpriser och måttabeller finns här.
  • Galabiljetter kan också beställas i samband med anmälningen. Om ni deltar i något galaprogram ska ni inte beställa biljetter till just den galan.
    Följande JKG-program är anmälda till kvällsgalorna:

Fredag:
Gymnaestradakvarten
Indian Spices – Show & Jazz (Sussie Åkerholm)
Maria Magdalena – Dansmotion (Pia Nyman)

Lördag:
Spirit – Show & Jazz (Sussie Åkerholm)
Biljetter till galorna kommer också att kunna bokas senare.

Om ni har frågor, kontakta oss gärna via facebook!

Vi ses i Närpes!